Florentina Popescu şi Adi Caval s-au calificat ieri seara la “Academia lui Horia”, la finalul unei ediţii tensionate, în care stressul competiţiei şi-a pus amprenta asupra participanţilor.

“Optimismul şi încrederea reciprocă au constituit atuul nostru, în vreme ce neatenţia la detalii şi timpul de executie au fost punctul slab. În echipa noastră nu a existat un şef! Amândoi am format o echipă sudată, şi consider că am fost egali”, a spus Florentina. „Maestrul Vîrlan este un bucătar desăvârşit, corect la punctarea preparatelor. Din experienta pe care am avut-o la Academie am învăţat o mulţime de lucruri noi, ce îmi vor fi de folos pe viitor”, a adăugat concurenta.

Horia nu a fost totuşi impresionat de prestaţia “Portocaliilor”. “Nu a strălucit Echipa Portocalie, dar vorba aceea: În ţara orbilor, chiorul este împărat”, a spus maestrul bucătar.

Nu pierdeti urmatoarea editie! Pe 18 iulie, de la ora 20.30, la “Academia lui Horia” intră în concurs “Echipa Roşie” – George Alexandrescu şi Diana Matei, “Echipa Albastră” – Florentina Mitroi şi Constantin Zamfirescu alias Gogoaşe şi “Echipa Portocalie” – Cristian Găvan şi Ovidiu Niculescu!