Cristian Cheluţă, concurent la „Academia lui Horia”: „Ne-am calificat pe muchie de cuţit”

Participarea la Academia lui Horia mi-a oferit şansa unică de a-l cunoaşte pe Varu’ Săndel, dincolo de micul ecran. Din fericire, am avut un partener apropiat caracterului meu, aşa că am format o echipă în adevăratul sens al cuvântului!”, spune Cristian. „Ne-am completat destul de bine, iar atuul nostru a fost simţul umorului, care ne-a ajutat să fim mai relaxati, să facem faţă tensiunii concursului şi să ne concentrăm pe gătit”.

Maestrul Vîrlan a încercat să detensioneze atmosfera cu umorul său bine-cunoscut. „Întâlnirea cu Horia nu a fost una lipsită de emoţii, dar datorită modului familiar cu care ne-a tratat maestrul, mi-a fost mai uşor să le depăşesc, chiar dacă am avut unele blocaje pe care le regret”, povesteşte Cristian.

Deşi în general nemulţumit de prestaţia concurenţilor în această ediţie, maestrul Vîrlan a apreciat totuşi calităţile „Echipei Portocalii”. „Cristian, cam timid, dar destul de îndemânatic, a făcut echipă bună cu Văru’ Săndel şi, cum necum, s-au calificat în semifinale, unde vor avea de înfruntat echipe mult mai competitive decât cele pe care le-au depăşit”, a spus Horia.

Pe 8 august, la „Academia lui Horia” vor intra în competiţie “Echipa Roşie” –Jozsef Urban şi Julia Jianu, “Echipa Albastră” – Valentina Nechiforov şi Florin Măxineanu, şi “Echipa Portocalie” – Vasile Turcu şi Roxana Iliescu. Nu pierdeţi următoarea ediţie, joi, de la ora 20.30, numai la Prima TV!