S-a încheiat prima semifinală a “Academiei lui Horia”! Ieri seara au concurat pentru un loc în marea finală “Echipa Roşie”– Izabela Neacşu şi Dan Bordeianu, “Echipa Albastră” – Cristian Cheluţă şi Văru Săndel, şi “Echipa Portocalie” – Vasile Turcu şi Roxana Iliescu.

Câştigătorii ediţiei, reprezentând „Echipa Roşie”, au reuşit încă o dată să-l surprindă plăcut pe maestrul Vîrlan. „Încă din prima etapă am fost impresionat de Dan Bordeianu, iar în semifinală m-am convins că este dedicat gastronomiei. Izabela a dovedit de această dată că, trecând peste emotivitatea evidentă, chiar ştie să gătească”, a spus Horia.

În semifinală, colaborarea dintre mine şi Dan a fost chiar şi mai bună decât în preliminarii. Am comunicat mai mult. Ştiam deja cu cine sunt în echipă şi ştiam că mă pot baza pe el”, a spus Izabela. “Ne-am descurcat destul de bine la primele probe, am fost lideri de la început şi până la sfârşit. Puţină concentrare ne-a lipsit totuşi, căci am fi putut obţine de la Horia nota maximă la ultima probă”.

Izabela şi Dan vor avea însă şansa de a obţine rezultatul dorit, de această dată pe cont propriu, pe 29 august, în marea finală.

Pe 22 august, vor concura “Echipa Roşie” – Lucica Constantin şi Constantin Enceanu, “Echipa Albastră” – Cristian Găvan şi Ovidiu Niculescu, şi “Echipa Portocalie” – Florentina Popescu şi Adi Caval. Nu pierdeţi a doua semifinală a “Academiei lui Horia”, pe 22 august de la ora 20.30, numai la Prima TV!